VATRENA NOĆ!

VATRENA NOĆ! Jedna zadrugarka pokazala svoje PLESAČKO umeće, NOVE ROMANSE drmaju Belu kuću, a jutro su obeležile NISKE STRASTI
Ovo je obeležilo žurku u Zadruzi! Sinoćna žurka na veleleponom imanju promenila je sve. Od starta se moglao očekivati vesela atmosvera jer su zadrugare zabavljali DJ Neba i Nenad Marinković Gastoz. Veče je počelo razgovorom Marka Janjuševića Janjuša i Anta Baždarića. Naime, Ante je svom cimeru otrkio koliku tugu nosi u sebi. On je ispričao da mu je majka ozbiljno bolesna, a potom otkrio da mu se sestra ubila.
Imam sestru, ali je nema par godina, nema je. Ubila se... Ona bi sad imala 37 godina, tu negde. Ljubavni problemi, životni...Imala je dvoje dece. Bila mi je najbolja drugarica, stalno smo bili zajedno. Bila je narkomanka i furala se, nakon dve godine se skinula, ali naišla je na debila koji je kao bio normalan, ali posle je i on radio isto i onda joj je bio pun ku*ac svega. Maltretirao je, jedan dan joj je prekipelo. Zvala me je na telefon i rekla je da ne može više - odgovorio je Baždarić. Nakon toga je počela žurka. Jovana Tomić Matora se oduševila kada je videla svog najboljeg druga Gastoza koji je došao da podigne atmosferu na žurki. Ona mu je skočila u zagrljaj, a ni ostali zadrugari nisu krili oduševljenje. Prava zvezda večeri bila je Vikrtorija Mitrović Viki, koja je pred svima pokazala svoje plesačko umeće i skrivene talente. Naime, ona je sve vreme zavodila zadrugare izazovnim pokretima. Stanija Dobrojević je u toku noći slala poruke svom momku Marku Markoviću i pokazaivala srce u kameru, ali se to u jednom momentu promenilo kada joj je prišao Marko Osmakčić. Njih dvoje nisu skidali poglede jedno sa drugog, ali su to sve vreme radili suptilno da ih ostali zadrugari ne primete. Stefan Mihić je u jednom momentu izašao sa žurke i sve vreme kukao kako on nema sreće u ljubavi. On se žalio Ivanu Raodosavljeviću Belom: Mene podsvest blokira ovde, ali nisam svestan šta je ovo. Ja nemam sreće u ljubavi, niti u spoljnom svetu, niti ovde. Sigurno da jesam posesivniji - objašnjavao je Stefan. Nevena Savić bila je oduševljena nastupom ali i pristustvom Nenada Marinkovća Gastoza. Ona mu se većinu vremena udvarala. Prvo ga je grlila, pa ljubila i šaputala mu nešto na uvo, ali nije bila uspešna u svojoj nameri. Žurka je bila veoma zanimljiva, pa se čak i najintrigantinija učesnica Zaduge 5, Deniz Dejm opustila. Naime, ona je prvo igrala izazovno sa Jovanom Tomić Matorom, pa su tokom igranja simulirale se*s, da bi posle toga isto izazovno igrala i sa Sandijem Kojićem, a potom se nakon žurke prepustila njegovim veštim rukama jer ju je masirao.

Коментари

Популарни постови са овог блога

HOĆE DA JE IZBACI NAPOLJE: Car izgoreo zbog Maje

VOJSKA SRBIJE ULAZI NA KOSOVO!?

UBIO SE OTAC takmičarke "Zadruge": Olga ni ne sluti da je ostala bez roditelja!