PRED SAMO IZBACIVANJE RASKID? Mensur URLAO BESAN KAO RIS na Milicu - prekršio OSNOVNO PRAVILO Zadruge

PRED SAMO IZBACIVANJE RASKID? Mensur URLAO BESAN KAO RIS na Milicu - prekršio OSNOVNO PRAVILO Zadruge "Jesam, ljuta sam!"
Mensur Ajdarpašić i Milica Veselinović se ove nedelje ne razdvajaju, iako je ukućanka od strane vođe Dalile Dragojević izabrana za jednog od potrčka ove nedelje sa Franom Pujasom, njen dečko Mensur je sve vreme bio sa njom u izolaciji. Potom je Milica i nominovana, a sa njom i Ivan Radosavljević Beli. Oni su započeli jednu kratku raspravu jer moraju da se razdvoje na par sati dok "Izbacivanje" ove večeri zvanično ne počne. JAVNO SAOPŠTENJE - DALILA I DEJAN NAPUŠTAJU ZADRUGU! Ovo je OBAVEZAN DEO UGOVORA u dogovoru sa PRODUKCIJOM - Daj mi ruku, dođi - rekao joj je Mensur.
- Je l' si ljuta? - pitao je on. - Jesam, ljuta sam - odgovorila mu je Veselinovićeva sa knedlom u grlu, a onda pustila gorke suze. - Je l' da budem miran? - pitao je Mensur Milicu više puta kada je odlazio. Da li su oboje nervozni zbog izbacivanja i što postoji mogućnost da ona ispadne ili je nešto drugo u pitanju, ostaje nam da saznamo...

Коментари

Популарни постови са овог блога

HOĆE DA JE IZBACI NAPOLJE: Car izgoreo zbog Maje

ONA JE NOVA UČESNICA "ZADRUGE"! Zanosna plavuša spremna da POMRSI KONCE u Beloj kući, sledi HAOS!

VOJSKA SRBIJE ULAZI NA KOSOVO!?